Logo Bobex
TAAL? NL / FR

Het is officieel. Vanaf 21 april 2015 zal Google mobiel geoptimaliseerde websites op een smartphone of tablet hoger ranken in de zoekresultaten. Is uw website nog niet responsive? Dan wordt dat nu hoog tijd!

Responsive webdesign scoort hoger

De voornaamste reden waarom Google deze beslissing heeft genomen, is omdat het mobiele internetverkeer de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen.

Naast de mobiele vriendelijkheid zal Google ook rekening houden met informatie uit mobiele applicaties die gebruikers geïnstalleerd hebben.

Voordelen mobiel webdesign

Maar hoger in de zoekresultaten komen is niet het enige voordeel van een mobiel vriendelijk webdesign. Zo zullen mobiele gebruikers langer op uw website blijven en sneller geneigd zijn om tot een aankoop over te gaan, omdat responsive webdesign uw website nu eenmaal toegankelijker en gebruiksvriendelijker maakt. Gedaan met horizontaal scrollen!

Bovendien stijgt het aantal mobiele surfers elke dag. Er wordt zelfs verwacht dat dit aantal binnen dit en vijf jaar zal vertienvoudigen.

Verder geeft een mobiel vriendelijk webdesign het imago van uw bedrijf een flinke boost. U toont namelijk dat u mee bent met uw tijd en dat u gebruiksvriendelijkheid naar uw klanten toe belangrijk vindt.

Laat uw website zo snel mogelijk mobiel maken door een professional.

Vraag via bovenstaand gratis en vrijblijvend offertes aan voor webdesign.