11 april 2014

Wie is de beste webdesigner voor u?

Webdesign

Webdesign is erg complex. Het is daarom niet gemakkelijk om te kiezen welke webdesigner de beste is om voor uw bedrijf een website te ontwikkelen. Deze tips kunnen u alvast een handje helpen in uw zoektocht.

Kijk naar het portfolio

Elke webdesigner is anders en heeft zijn eigen stijl van webdesign. Om te weten of die stijl in dezelfde lijn ligt als uw verwachtingen, is het altijd goed om zijn vorig werk te bekijken. Test de sites ook eens uit om te zien of te goed werken, geen technische problemen vertonen en of ze professionaliteit uitstralen.

Welke functies wil u in uw webdesign?

Zoek op voorhand uit van welke functionaliteiten u uw website wil voorzien. Zo voorkomt u dat u gaat betalen voor functies die u niet nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld nagaan of u met een content management system (CMS) wil werken of niet. CMS geeft u de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier zelf uw website te onderhouden.

Bepaal uw aandeel

U kunt voor een groot deel betrokken worden bij het webdesign, maar het kan ook dat de webdesigner alles voor zijn rekening neemt. Een groot aandeel hebben in het webdesign is altijd een goede zaak, maar denk eraan dat dit ook veel tijd vraagt. Bepaal dus op voorhand hoeveel inbreng u juist wil.

De prijs voor webdesign

Om een beeld te krijgen van het prijskaartje moet u het onderscheid maken tussen terugkerende en eenmalige kosten. De eenmalige kosten betaalt u voor het ontwerp van uw website. In de terugkerende kosten zitten de huur van uw domeinnaam, licenties, servicecontracten en de hosting.

Laat ook een professionele website ontwerpen

Vraag via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Geplaatst in:


Getagged met: