Uw website vernieuwen doet u zo

Website vernieuwen

Om de zoveel jaar beslissen veel bedrijven om hun webdesign in een nieuw jasje te steken en gaan ze opnieuw hun website ontwikkelen. De technologie evolueert namelijk aan een hoog tempo en wie wil er nu niet mee zijn met zijn tijd? Deze tips helpen u alvast op weg om uw webdesign te moderniseren.

Laat uw website vernieuwen

Vernieuw uw website met deze 5 handige tips

  • Herschrijf de doelstelling: Het doel van uw website werd naar alle waarschijnlijkheid jaren geleden al geformuleerd, maar het kan nooit kwaad om dit nog eens te doen, dit keer door een nieuwe bril. Zo is het meteen helder welke veranderingen doorgevoerd zullen moeten worden in het webdesign.
  • Trial and error: Vraag aan enkele gebruikers om uw website eens uit te proberen om uit te zoeken wat wel en niet werkt. Dit levert u een hele hoop nuttige informatie op. Laat hen ook het oude en het nieuwe webdesign vergelijken en vraag hun mening over de gebruiksvriendelijkheid en of de site hun verwachtingen al dan niet inlost.
  • Doe het in stappen: Een hele website in één keer vernieuwen kan gemakkelijk tot fouten leiden. Stap voor stap werken is daarom vaak efficiënter. Door het werk op te delen in kleinere projecten ziet u sneller het resultaat van de veranderingen. Ook de gebruikers van uw site hebben er baat bij, zij zullen zo gemakkelijker gewend raken aan het nieuwe webdesign.
  • Keuze CMS: Een degelijk CMS (Content Management System) staat los van het design. Zo kunt u eenvoudig veranderingen doorvoeren zonder het webdesign om zeep te helpen. Denk daarom goed na over welk systeem het beste is voor uw bedrijf.
  • Blijf vooruit kijken: Een webdesign is nooit af. Zowel de markt als de technologie blijven altijd evolueren, wat regelmatig om vernieuwing vraagt.
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.