Betaalbaar webdesign: 3 mogelijkheden

U wilt een website ontwerpen, maar u weet niet waar te beginnen? Dan is het belangrijk dat u zichzelf eerst een paar vragen stelt zoals: Heeft u tijd om uw website zelf te bouwen? Wat is uw budget? Wij zetten de opties voor u even op een rijtje.

Websitesjablonen

Websitesjablonen zijn voorgemaakte webpagina’s. Het ontwerp en de navigatie staan al klaar. U hoeft enkel nog de content en de afbeeldingen erin te zetten. Soms kunt u ook het kleurschema aanpassen of enkele designonderdelen kiezen.
Deze optie is erg goedkoop en eenvoudig. Het nadeel is dat u weinig inbreng heeft en dat u de website niet volledig naar uw hand kunt zetten.

Op zoek naar betaalbaar webdesign?

Vergelijk GRATIS offertes

Wysiwyg-web editors

Wysiwyg staat voor ‘what you see is what you get’. Met deze webeditors kunt u zelf een website maken zonder iets van programmeertaal te kennen. U ontwerpt uw site met behulp van een venster waarin u het webdesign kunt aanpassen en meteen kunt zien hoe uw site er zal uitzien. De code wordt automatisch geschreven.
Met deze editors heeft u dus iets meer vrijheid, maar om dit systeem optimaal te kunnen benutten, moet u toch over een zekere technische kennis beschikken.

Professioneel webdesign

Een professionele webdesigner doet al het werk voor u. Hij bouwt uw website exact volgens uw wensen, geeft nuttig advies op het vlak van design, SEO, social media enz. en het budget is bespreekbaar. Samenwerken met een professionele webdesigner is de duurste optie, maar geeft u wel het beste resultaat waardoor de investering zichzelf terugbetaalt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.