Webdesigner gezocht? Zo herkent u een professionele webontwikkelaar

webdesigner gezocht
Het verschil tussen professioneel en amateuristisch webdesign wordt altijd maar kleiner. Wat onderscheidt nu precies de hobbyist van de beroepsdesigner? Of anders gezegd: wanneer weet u dat u verzekerd bent van professioneel webdesign?

Creativiteit ten top

Degelijk webdesign betekent dat een website niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar zich ook weet te onderscheiden. Sterke branding is erg belangrijk en een webdesigner moet dan ook creatief uit de hoek kunnen komen. Iconen, bijbehorende illustraties, sterke foto’s, het zijn allemaal elementen die webdesign sterk maken.

Allround designer

Een webdesigner moet niet enkel een website ontwerpen, maar ook andere elementen die nodig zijn voor bijvoorbeeld pagina’s op sociale media, een banner, mailings enz. Hiervoor is uiteraard een brede ontwerpkennis nodig.

Vergelijk offertes van webdesigners

Naar stap 2

Horizonten verbreden

Elke zichzelf respecterende webdesigner volgt de laatste trends en test deze uit. Professionele webdesigners hebben daarom vaak zijprojecten die ze gebruiken om te experimenteren en oplossingen te zoeken voor eventuele problemen.

Technisch sterk

Het is vanzelfsprekend dat een webdesigner over een goede technische kennis beschikt. Vaak is hij zelf ook front-end-developer of moet hij er mee kunnen samenwerken. Hij moet een beetje van alle markten thuis zijn en moet kunnen werken voor meerdere browsers en met verschillende technieken zoals HTML, Javascript en CSS.

Een professionele website ontwikkelen vraagt dus zowel om een sterke technische kennis als om heel wat creativiteit om tot een goed webdesign te komen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.