Wie is de beste webdesigner voor u?

Webdesign is erg complex. Het is daarom niet gemakkelijk om te kiezen welke webdesigner de beste is om voor uw bedrijf een website te ontwikkelen. Deze tips kunnen u alvast een handje helpen in uw zoektocht.

Kijk naar het portfolio

Elke webdesigner is anders en heeft zijn eigen stijl van webdesign. Om te weten of die stijl in dezelfde lijn ligt als uw verwachtingen, is het altijd goed om zijn vorig werk te bekijken. Test de sites ook eens uit om te zien of te goed werken, geen technische problemen vertonen en of ze professionaliteit uitstralen.

Vind de beste webdesigner

Welke functies wil u in uw webdesign?

Zoek op voorhand uit van welke functionaliteiten u uw website wil voorzien. Zo voorkomt u dat u gaat betalen voor functies die u niet nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld nagaan of u met een content management system (CMS) wil werken of niet. CMS geeft u de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier zelf uw website te onderhouden.

Bepaal uw aandeel

U kunt voor een groot deel betrokken worden bij het webdesign, maar het kan ook dat de webdesigner alles voor zijn rekening neemt. Een groot aandeel hebben in het webdesign is altijd een goede zaak, maar denk eraan dat dit ook veel tijd vraagt. Bepaal dus op voorhand hoeveel inbreng u juist wil.

De prijs voor webdesign

Om een beeld te krijgen van het prijskaartje moet u het onderscheid maken tussen terugkerende en eenmalige kosten. De eenmalige kosten betaalt u voor het ontwerp van uw website. In de terugkerende kosten zitten de huur van uw domeinnaam, licenties, servicecontracten en de hosting.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.