Kosten professionele website: goedkoper dan u verwacht

Kosten professionele website

Een goede, professionele website is onontbeerlijk voor een modern bedrijf, maar tegelijk kan het ontwikkelen ervan bij sommige leveranciers duur uitvallen. Toch hoeven de kosten voor een professionele website niet zo duur uit te vallen.  Wij zochten enkele webdesign prijzen uit.

💻 Hoe vindt u de webdesigner met de beste prijs? 💻

De exacte prijs om uw website te laten bouwen of vernieuwen hangt niet alleen af van uw wensen, maar ook van de webdesigner. Afhankelijk van de webdesigner kan de prijs dus sterk verschillen.

Vergelijk daarom eerst verschillende webdesigners. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes op maat, vergelijk vrijblijvend en bespaar zo tot wel 30%!

👉 Gratis offertes ontvangen

Online marketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Een aantrekkelijke website, die volgens de regels van de kunst is gemaakt, is daar het speerpunt van. Uw website geldt immers als uw digitale visitekaartje. Pakt u het goed aan, dan zal uw site gauw heel wat nieuwe klanten aantrekken. Bovendien vergroot kwalitatief webdesign uw naambekendheid en verbetert het uw imago.

Gespecialiseerde bedrijven kunnen u helpen om uw website te vervolmaken volgens de principes van de online marketing, zodat uw klanten nog sneller de weg vinden naar uw bedrijfswebsite. Ook kunt u ervoor kiezen bij hen een volledig nieuw webdesign laten ontwikkelen, dat meteen geoptimaliseerd is voor internetmarketing.

De tarieven die zulke bedrijven hanteren, kunnen erg verschillen. Veel hangt ook af van uw specifieke noden en wensen. Door verschillende offertes te vergelijken, kunt u wel heel wat geld besparen. Hieronder vindt u een model van wat u gemiddeld betaalt voor online marketing consultancy en webdesign.

Maak een professionele website

Kosten professionele website: een overzicht

  • SEO: Vanaf 150 euro per maand biedt een gespecialiseerd bureau u SEO-diensten (Search Engine Optimisation) aan. Via gerichte copywriting en het aanpassen van structuur en techniek van uw website helpt het bureau uw website hoog te laten scoren in de zoekresultaten in Google.
  • Google AdWords: Al vanaf 100 euro per maand zet een online marketing consultancy bureau Google AdWords-campagnes voor u op. Het bureau levert u daarbij geregeld rapportages met de resultaten.
  • Geoptimaliseerde nieuwe website: Voor een nieuwe, state-of-the-art website met een zoekmachinevriendelijk webdesign betaalt u een richtprijs vanaf 2500 euro. Het webdesign is responsive, zodat de site ook perfect werkt op mobieltjes en tablets. Op die manier slaat u twee vliegen in één klap. U hoeft maar in één webdesign te investeren, in plaats van een site voor desktops en een extra mobiele site.
  • Webwinkel: Veel firma’s die webdesign leveren, bieden ook de mogelijkheid om een webwinkel te integreren in uw bedrijfswebsite. Vanaf 3000 euro hebt u al een eigen webshop. Het grote voordeel is dat u zo 24 uur per dag en 7 dagen op 7 kunt verkopen, zelfs zonder dat u de producten in stock moet hebben. Via de statistieken die u krijgt, kunt u het koopgedrag van uw klanten minutieus bepalen en uw webwinkel erop afstellen. Uw webdesigner kan u daar zeker bij helpen.
Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1*. Wat wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.